Керівник Укравтодору не затверджує склад Громадської ради - суд вивчає справу

Керівник Укравтодору не затверджує склад Громадської ради - суд вивчає справу

Укрінформ
Новообрані члени Громадської ради при Укравтодорі просять Окружний адміністративний суд Києва зобов’язати в.о. голови відомства Славоміра Новака затвердити новий склад ради.

Про це інформує прес-служба суду.

“До Окружного адміністративного суду міста Києва надійшов позов до в.о. голови Державного агентства автомобільних доріг України Славоміра Новака. Позивачі - новообрані члени Громадської ради при Укравтодорі просять суд зобов’язати Новака затвердити новий склад Громадської ради, що було обрано 5 листопада 2018 року, а рішення про припинення роботи у цьому напрямку визнати протиправним”, - ідеться в повідомленні.

Окрім того, зазначається, що разом із позовом до суду надійшло клопотання про його забезпечення. Зокрема, серед вимог клопотання – заборонити керівнику Укравтодору вчиняти будь-які дії щодо скликання та формування нового складу Громадської ради до вирішення вищевказаного спору по суті.

Читайте також: Перша українська бетонна дорога має 28 років гарантії - Омелян

Зараз судом вирішується питання щодо наявності правових підстав для вжиття заходів забезпечення позову та відкриття провадження у справі.

Як повідомлялося, у березні 2019 року в Укравтодорі заявили про відсутність підстав для затвердження складу Громадської ради у зв'язку з виявленими порушеннями під час її обрання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-