В Україні продали спецдозволи на родовища через ProZorro на 143 мільйони

В Україні продали спецдозволи на родовища через ProZorro на 143 мільйони

Укрінформ
Державна служба геології та надр України провела аукціони з продажу семи спеціальних дозволів по користуванню надрами.

Про це повідомив голова Держгеонадр Олег Кирилюк у Facebook.

"Сукупно зростання вартості лотів становило близько 43 млн (грн - ред.) від оголошеної вартості, від 100 млн грн до 143 млн грн. За один із лотів велася особливо серйозна боротьба: переможець з-поміж 6-х учасників аукціону заплатив ціну, в 22 рази більше від оголошеної вартості прав на користування бурштиновою ділянкою", - прокоментували в Держгеонадрах.

За словами Кирилюка, Ястребецьку ділянку з покладами циркон-рідкісноземельно-флюоритових руд у Житомирській області придбала компанія ТОВ "ЦФР ГРУП" за 10,02 млн грн.

Юрівську ділянку з покладами титан-апатитових руд у Житомирській області придбала компанія ТОВ "ТИТАН-АПАТИТОВА ГРУПА" за 10,1 млн грн.

Свердловину № 2-ре з покладами питних підземних вод у Запорізькій області придбала компанія ТОВ "БАЛТА" за 60 тис. грн.

Заваллівське родовище графіту, розташоване в Кіровоградській та Одеській областях, компанія ТОВ "УКРАЇНСЬКА ПОСТАЧАЛЬНА ГРУПА" придбала за 46,1 млн грн.

Жалянську-2 ділянку з покладами глини, яка розташована в Рівненській області, придбала компанія ПП "ХОЛЛАНД ГРУП" за 32 тис. грн.

Читайте також: Експерти не очікують дефіциту палива в Україні - ринок диверсифікований

Ділянку Семенівську з покладами бурштину в Житомирській області придбала компанія ТОВ "ГІД ГРУП" за 670 тис. грн. Початкова вартість Семенівської ділянки становила 30 тис. грн.

Пержанське родовище з покладами берилію в Житомирській області придбала компанія ТОВ "ПЕРЖАНСЬКА РУДНА КОМПАНІЯ" за 76 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-