Сьогодні визначать кандидата на керівника податкової служби - Мінфін

Сьогодні визначать кандидата на керівника податкової служби - Мінфін

Укрінформ
Завершальний етап конкурсного відбору на керівника Державної податкової служби розпочався сьогодні, 23 квітня, і цього ж дня будуть підбиті підсумки та визначено кандидата, якого рекомендуватимуть уряду для призначення.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства фінансів на своїй сторінці у Facebook.

"Розпочався завершальний етап конкурсного відбору на керівника Державної податкової служби. Цього ж дня будуть підбиті підсумки, і конкурсна комісія визначить кандидата, якого рекомендуватиме Уряду для призначення на посаду керівника ДПС", - ідеться в повідомленні.

У Мінфіні зазначають, що за крісло очільника ДПС поборються: Верланов Сергій - заступник міністра фінансів України, Олексієнко Дмитро - виконавчий директор ТОВ "Стандарт-аудит" та Петухов Сергій - заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграціі

Як повідомляв Укрінформ, 18 грудня 2018 року Кабмін постановив реорганізувати Державну фіскальну службу (ДФС) України та утворити Державну податкову службу і Державну митну службу.

Читайте також: Реформа ДФС є передумовою співпраці з ЄС та МВФ — Мінфін

Наприкінці березня 2019 року уряд ухвалив рішення про оголошення конкурсу на обрання керівників Державної податкової служби та Державної митної служби. А вже 8 квітня Національне агентство з питань державної служби завершило прийом документів від кандидатів на ці посади.

Окружний адміністративний суд міста Києва розглянув заяву про забезпечення позову народного депутата Андрія Антонищака щодо зупинення дії розпорядження уряду про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби. 17 квітня суд задовольнив відповідну заяву про забезпечення позову і зупинив дію розпорядження Кабінету міністрів України «Про оголошення конкурсу на зайняття вакантної посади голови Державної митної служби». Окрім цього суд заборонив Комісії з питань вищого корпусу державної служби вчиняти дії з проведення відповідного конкурсу на підставі зазначеного розпорядження Кабінету міністрів України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-