Рахункова палата перевіряє аеропорти

Рахункова палата перевіряє аеропорти "Бориспіль" та "Львів"

Укрінформ
Рахункова палата перевіряє ефективність використання коштів державного бюджету та управління державним майном в аеропортах «Бориспіль» та «Львів».

Про це повідомляє прес-служба Рахункової палати.

"Відповідний аудит у сфері авіаційного транспорту та використання повітряного простору вже розпочався у Міністерстві інфраструктури України, Державній авіаційній службі України та у державних підприємствах "Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (м. Бориспіль, Київська обл.) та "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" (м. Львів). Відповідальна за проведення аудиту член Рахункової палати Ірина Іванова", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: "Бориспіль" скасує частину рейсів Bukovyna Airlines через борги

Аудитори Рахункової палати, зокрема, оцінять, наскільки розпорядники та одержувачі бюджетних коштів результативно, законно, економно та продуктивно їх використовують, та чи ефективне управління майном державних підприємств.

За результатами перевірки підприємствам нададуть рекомендації щодо ефективності виконання повноважень у сфері авіаційного транспорту.

Зазначається, що відкриття контрольного заходу у державному підприємстві "Міжнародний аеропорт "Львів" імені Данила Галицького" відбулося за участі начальника територіального управління Рахункової палати по Львівській, Волинській, Рівненській, Тернопільській, Івано-Франківській та Закарпатській областях Володимира Піхоцького.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-