В Україні зростає попит на електронні послуги - Держагентство

В Україні зростає попит на електронні послуги - Держагентство

Укрінформ
Електронні послуги поступово набувають популярності серед українців. 

Про це йдеться в повідомленні Державного агентства з питань електронного урядування України, яке є у розпорядженні Укрінформу.

"За перших три місяці цього року майже 8,5 тисячі українців відкрили ФОП за допомогою онлайн-послуги. І це – подвійне зростання темпів, адже за весь минулий рік цією послугою скористались 15,7 тисячі громадян. Отже, е-послуги поступово набувають популярності серед українців", - зазначили в Держагентстві.

Читайте також: Кабмін підтримав ратифікацію Угоди про ЗВТ з Ізраїлем

Наголошується, що для зростання попиту електронних послуг Держагентство постійно їх популяризує. Так, скажімо, упродовж червня поточного року, завдяки співпраці Держагентства з Укрзалізницею, відеоролик щодо е-послуги з реєстрації ФОП транслюватимуть у потягах Інтерсіті, на вокзалах та залізничних станціях.

У відомстві додають, що цей відеоролик є одним із шести епізодів міні-серіалу «Тримай пораду від сусіда», який популяризує найбільш затребувані у суспільстві електронні державні послуги.

Наразі громадянам доступні понад 120 електронних послуг. Усі їх можна знайти на Урядовому порталі в розділі «Електронні послуги».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-