Суд переніс розгляд позову Коломойського щодо “Приватбанку”

Суд переніс розгляд позову Коломойського щодо “Приватбанку”

Укрінформ
Господарський суд Києва переніс на 7 травня підготовче судове засідання у справі за позовом колишніх акціонерів «Приватбанку» Ігоря Коломойського і Triantal Investments Ltd.

Таке рішення прийняла суддя Людмила Шкурдова, повідомляє Радіо Свобода.

"Господарський суд Києва переніс підготовче судове засідання щодо позову екс-власників «Приватбанку» на 11:00 7 травня", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що рішення перенести розгляд прийнято, зокрема, через те, що станом на 16 квітня до суду не надійшли всі витребувані документи у справі.

Раніше цього тижня Шостий апеляційний адміністративний суд відклав на 22 квітня розгляд апеляційної скарги Національного банку України на рішення Окружного адміністративного суду Києва про скасування розпорядження НБУ про проведення перевірки «Приватбанку» у жовтні 2016 року.

Читайте також: Ми не допустимо повернення ПриватБанку колишнім власникам - Порошенко

9 квітня ЗМІ повідомили, що бізнесмен Ігор Коломойський і кіпрська компанія Triantal Investments LTD доповнили свій позов новими вимогами до України про повернення кожному з них пакету акцій «Приватбанку».

Сам Коломойський заявив, що йому не потрібен сам ПриватБанк, однак потрібні гроші - $2 млрд компенсації за капітал, який там був під час націоналізації.

У грудні 2016 року уряд України за пропозицією Нацбанку й акціонерів «Приватбанку», найбільшими з яких на той час були Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов, ухвалив рішення про націоналізацію цієї найбільшої на українському ринку фінустанови.

Банк перейшов у державну власність, на його докапіталізацію загалом держава витратила понад 155 мільярдів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-