Націоналізація ПриватБанку: суд провів дебати у закритому режимі

Націоналізація ПриватБанку: суд провів дебати у закритому режимі

Укрінформ
Судові дебати у справі за позовом Ігоря Коломойського щодо націоналізації ПриватБанку продовжаться 18 квітня.

Про це повідомляє Окружний адміністративний суд міста Києва (ОАСК).

"Сьогодні відбулися судові дебати у справі за позовом Ігоря Коломойського щодо націоналізації "ПриватБанку". Наразі у даній справі Окружним адміністративним судом міста Києва оголошена перерва у судових дебатах. Наступне засідання відбудеться 18 квітня", - йдеться в повідомленні.

Відповідно до статті 225 КАСУ, у судових дебатах виступають з промовами (заключним словом) всі учасники справи, кожному з яких надається однаковий час для виступу. Зазначимо, що відповідачами у даній справі є Національний банк України, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб, Кабінет міністрів України і Національна комісії з цінних паперів та фондового ринку; третіми особами – ПАТ КБ "ПриватБанк" та Міністерство фінансів України.

Читайте також: ВРП звільнила суддю за неправомірне рішення на користь Коломойського

Як повідомили Укрінформу в Окружному адмінсуді Києва, дебати проходили у закритому режимі.

Як відомо, серед низки позовних вимог позивач – Ігор Коломойський, зокрема, просить суд визнати протиправними та скасувати рішення Правління НБУ про віднесення ПАТ КБ "ПриватБанк" до категорії неплатоспроможних, Рішення про затвердження пропозиції НБУ про участь держави у виведенні неплатоспроможного банку з ринку, а також Рішення ФГВФО про запровадження тимчасової адміністрації у Банку та делегування повноважень тимчасового адміністратора відповідного банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-