Мінфін затвердив перелік програмно-технічних комплексів для РРО

Мінфін затвердив перелік програмно-технічних комплексів для РРО

Укрінформ
Міністерство фінансів затвердило перелік програмних та програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, які беруть участь в експериментальному проекті.

Про це повідомляє прес-служба Мінфіну на своїй сторінці у Facebook.

"Мінфін затвердив перелік програмних та програмно-технічних комплексів, які беруть участь в експериментальному проекті. Міжвідомча робоча група рекомендувала до внесення у реєстр з метою подальшого тестування 8 проектів новітніх РРО", - йдеться в повідомленні.

У шести з рекомендованих проектів реалізація фіскальних функцій здійснюється за допомогою електронного підпису з використанням захищених носіїв особистих ключів (в одному з проектів реалізована технологія MobileID). Два інших - "модифікована" технологія НБУ.

До 1 квітня ДФС має забезпечити реєстрацію цих новітніх моделей у Державному реєстрі РРО.

Читайте також: Мінфін залучив до бюджету 5,5 мільярда від продажу держоблігацій

Як відомо, з 1 липня 2018 року Мінфіном розпочато експериментальний проект щодо реєстрації та експлуатації новітніх моделей програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій. Учасниками цього проекту є виробники (постачальники) та користувачі таких новітніх моделей програмно-технічних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій, зокрема, удосконалених комп’ютерно-касових систем, які виявили зацікавленість щодо участі в експериментальному проекті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-