Миколаївський завод почав виготовляти конструкції для судна типу CHELSEA

Миколаївський завод почав виготовляти конструкції для судна типу CHELSEA

Укрінформ
На Чорноморському суднобудівному заводі у Миколаєві розпочато роботи з виготовлення металоконструкцій для суховантажу типу CHELSEA.

Про це повідомили в прес-службі компанії Smart Maritime Group, до якої належить ЧСЗ.

"На Миколаївській верфі Smart Maritime Group розпочато роботи по виготовленню металоконструкції для суховантажу типу "CHELSEA", який будується Херсонської верф'ю на базі судна-донора "Волго-Дон" проекту 1565", - ідеться у повідомленні.

Днями перша партія обробленого металу надійде в корпусний цех, де почнеться складання металоконструкцій - комінгсів люкових закриттів вантажних трюмів. Загалом до кінця першої декади квітня Миколаївська верф виготовить майже 90 тонн комінгсів, які потім будуть відправлені до Херсона.

Будівництво судна ведеться спільними зусиллями Херсонської та Миколаївської верфей. У 2000-х на Херсонській верфі вже збудували 11 аналогічних суховантажів.

Читайте також: У Миколаєві будують танкер-хімовоз на замовлення голландської компанії

CHELSEA (Челсі) - це судна змішаного плавання "річка-море", призначені для транспортування генеральних, навалювальних, лісових, зернових, великогабаритних вантажів та небезпечних вантажів.

Як уже повідомляв Укрінформ, на Чорноморському суднобудівному заводі компанії Smart Maritime Group завершено формування корпусу танкера-хімовоза, який будується на замовлення голландської компанії VEKA Shipbuilding WT B.V.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-