Антимонопольний комітет дозволив Тігіпку купити мережу аптек Космо

Антимонопольний комітет дозволив Тігіпку купити мережу аптек Космо

Укрінформ
Антимонопольний комітет України надав дозвіл групі "ТАС" придбати частку в статутному капіталі іноземного підприємства "Аптеки Космо".

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"Надано дозвіл компанії «Т.А.С. Оверсіас Інвестментс Лімітид» (м. Нікосія, Кіпр) на придбання частки в статутному капіталі іноземного підприємства «Аптеки Космо» (м. Київ), що забезпечує перевищення 50 відсотків голосів у вищому органі управління підприємства", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, група «ТАС» підписала угоду про покупку аптечного бізнесу торгової мережі Космо. Придбання аптечного бізнесу торгової мережі Космо збільшує присутність групи «ТАС» на фармацевтичному ринку столиці, а також дає можливість поширення найбільш передових і результативних технологій роздрібної торгівлі та маркетингу на всю мережу аптек ТАS.

У Групі «ТАС» висловили сподівання, що операцію буде завершено в першому кварталі 2019 року після одержання дозволу Антимонопольного комітету. Фінансовим радником акціонерів Космо з продажу аптечного бізнесу виступила інвесткомпанія Atlas Advisors.

Читайте також: Компанія Тігіпка почала тестувати операції з експорту природного газу

Мережа аптек ТАS входить до складу бізнес-групи «ТАС», підконтрольної Сергію Тігіпку. На сьогодні ця аптечна мережа нараховує 114 аптек, 71 з яких розташована в Києві. Аптечний бізнес торгової мережі Космо, підконтрольної інвестиційному фонду SigmaBleyzer, налічує 28 аптек в Києві та Київській області.

Atlas Advisors - незалежна інвестиційна компанія, що спеціалізується на супроводі угод злиття і поглинання (M&A), реструктуризації боргів і залученні фінансування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-