Укроборонпром готує спільні проекти з Йорданією

Укроборонпром готує спільні проекти з Йорданією

Укрінформ
У рамках візиту делегації Міноборони України та "Укроборонпрому" до Йорданієї відбулася зустріч гендиректора концерну Павла Букіна із принцом Фейсалом бін Хусейном, під час якої обговорювалися, зокрема, питання військово-технічної співпраці.

Про це повідомляє Укроборонпром.

"Сторони окреслили питання двосторонньої військово-технічної співпраці та взаємодії виробничих комплексів обох країн. Було обговорено поточні проекти у Йорданії за участю українських підприємств бронетанкової галузі. Йорданська сторона наголосила щодо повної підтримки розвитку двосторонньої співпраці з Україною", - йдеться у повідомленні.

Зустрічі з Фейсалом бін Хусейном передував візит української делегації на потужності королівського конструкторського бюро KADDB та зустріч Павла Букіна з генеральним директором бюро Мохамадом Фаргалом.

Сторони відзначили досягнутий рівень двосторонньої співпраці між підприємствами оборонно-промислового комплексу двох країн, зокрема у напрямку бронетанкових технологій.

Читайте також: Укроборонпром назвав ТОП-5 розробок минулого року

Під час огляду виробничих ліній KADDB Букін наголосив на можливості запуску двосторонніх проектів у бронетанковій сфері між Україною та Йорданією.

Також у Міністерстві оборони Йорданії відбулася зустріч української делегації із директором з планування Збройних сил Абдалахом Хасаном Хунеіті. Сторони обговорили перспективи розвитку взаємної кооперації у оборонній сфері.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-