Суд знову проситимуть передати АРМА вертолітний “майданчик Януковича”

Суд знову проситимуть передати АРМА вертолітний “майданчик Януковича”

Укрінформ
Прокуратура міста Києва готує нове клопотання до суду про арешт Конгресно-виставкового центру "Парковий" та передачу його в управління Нацагентства з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА).

Про це інформує прес-служба прокуратури міста Києва у Facebook.

“Столична прокуратура готує нове клопотання до суду про арешт цього майна та передачу його в управління АРМА”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, відповідні дії викликані незгодою столичної прокуратури із рішенням Голосіївського райсуду Києва, який задовольнив клопотання адвоката "Амадеус Ко" та зобов’язав АРМА повернути зазначений об’єкт нерухомості у користування юридичному власнику.

При цьому зазначається, що захід забезпечення у вигляді арешту майна із забороною відчуження суд не скасував.

Читайте також: КМДА просить зупинити повернення вертолітного майданчика Януковичу

У прокуратурі Києва нагадують, що Господарський суд Києва 24 січня 2019 року за позовом "Амадеус Ко" виніс рішення, яким заборонив АРМА та КП "Центр організації дорожнього руху", обраному управителем цього майна за результатом відкритого конкурсу, вчиняти будь-які дії щодо управління цим майном.

Як повідомляв Укрінформ, 7 лютого Агентство з розшуку і менеджменту активів передало тимчасовому управителю 240-метрову квартиру екс-президента Віктора Януковича на Оболонській набережній в Києві. Експерти оцінили це майно екс-президента у 36 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-