Група ТАС підписала угоду про покупку аптечного бізнесу КОСМО

Група ТАС підписала угоду про покупку аптечного бізнесу КОСМО

Укрінформ
Група "ТАС" розширює свою присутність на фармацевтичному ринку Києва, підписавши угоду про покупку атечного бізнесу компанії КОСМО.

Про це повідомляє мережа аптек ТАS , що входить в бізнес-групу.

"Група «ТАС» підписала угоду про покупку аптечного бізнесу торгової мережі КОСМО. Придбання аптечного бізнесу торгової мережі КОСМО збільшує присутність групи «ТАС» на фармацевтичному ринку столиці, а також дає можливість поширення найбільш передових і результативних технологій роздрібної торгівлі та маркетингу на всю мережу аптек ТАS ", - йдеться в повідомленні.

Очікується, що операцію буде завершено в першому кварталі 2019 року після одержання дозволу Антимонопольного комітету. Фінансовим радником акціонерів КОСМО з продажу аптечного бізнесу виступила інвесткомпанія Atlas Advisors.

«Ми раді оголосити про чергове розширення мережі аптек ТАS. Особливістю цієї покупки є те, що нам вдалося разом з мережею аптек придбати кадри і технології, які забезпечили мережі аптек КОСМО краще в галузі підвищення ефективності торгових точок. Ми оптимістично дивимося на перспективи поширення цього досвіду і нових IT-технологій на всю мережу аптек ТАS і налаштовані на нарощування обсягів фармацевтичного бізнесу групи «ТАС» в майбутньому», - наголосив генеральний директор мережі аптек ТАS Валерій Гудзенко.

У свою чергу, група КОСМО сфокусується на подальший розвиток мережі своїх магазинів, сказав генеральний директор КОСМО Георгій Шейко.

Для впровадження нового програмного продукту в об'єднаній мережі аптек ТАS запрошений Андрій Діденко, який має успішний досвід впровадження сучасних IT-технологій в мережі аптек КОСМО. Нинішній генеральний директор мережі аптек ТАS очолить наглядову раду компанії.

Зазначається, що мережа аптек ТАS входить до складу бізнес-групи «ТАС», підконтрольної Сергію Тігіпку. На сьогодні ця аптечна мережа нараховує 114 аптек, 71 з яких розташована в Києві. Аптечний бізнес торгової мережі КОСМО, підконтрольної інвестиційному фонду SigmaBleyzer, налічує 28 аптек в Києві та Київській області.

Atlas Advisors - незалежна інвестиційна компанія, що спеціалізується на супроводі угод злиття і поглинання (M&A), реструктуризації боргів і залучення фінансування.

Як повідомляли ЗМІ наприкінці минулого року, готується угода з продажу мережі парфюмерно-косметичних магазинів КОСМО (загальною чисельністю близько 110) конкуренту цієї мережі - компанії Prostor.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-