"Бориспіль" тимчасово обмежить перевезення імпортних вантажів і пошти

Укрінформ
Міжнародний аеропорт “Бориспіль” запроваджує тимчасове ембарго на перевезення імпортних вантажів та пошти з 24 грудня до 4 січня 2019 року.

Про це повідомляє Укрпошта на своїй сторінці у Facebook.

"В аеропорту Бориспіль через великі обсяги авіавантажів та пошти ситуація з обробкою міжнародних відправлень з України ускладнюється... Для розвантаження скупченого вантажу та пошти, аеропорт "Бориспіль" вводить тимчасове ембарго на перевезення імпортного вантажу та пошти для всіх типів літаків, пасажирських та вантажних, на період з 23:00 23.12.2018 до 23:00 03.01.2019", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що ускладнюється ситуація із доставкою раніше надісланої із України пошти через проблеми пошти Італії, Франції, Австралії та Канади.

"Всю імпортну пошту, яку надсилають до України на пасажирських літаках, зараз оброблюють та передають для проведення митного оформлення без затримок", - підкреслюється у повідомленні.

Укрпошта заявляє, що докладає максимум зусиль для стабілізації ситуації.

Читайте також: Експрес до "Борисполя" щороку перевозитиме 2,5 мільйона пасажирів - УЗ

Зазначається, що у передноворічний та різдвяний період терміни стандартної поштової доставки можуть збільшитися через зростання обсягів пошти, що пересилається. В Укрпошті наголошують, що у цей час у посиленому режимі працює авіаційна інфраструктура (аеропорти, авіалінії, хендлингові компанії) та митні підрозділи України й інших країн світу, однак їх пропускні можливості є обмеженими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-