Україна й Ізраїль підпишуть Угоду про вільну торгівлю у І кварталі 2019 року

Україна й Ізраїль підпишуть Угоду про вільну торгівлю у І кварталі 2019 року

Укрінформ
Уряди України й Ізраїлю підпишуть Угоду про зону вільної торгівлі у І кварталі 2019 року.

Про це на підсумковій річній прес-конференції Мінекономрозвитку сказав перший віце-прем’єр-міністр - міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"У наступному році у фокусі нашої роботи будуть дві важливі для України угоди у сфері міжнародної торгівлі - це підписання угоди з Ізраїлем у І кварталі 2019, яка після підписання буде подана на ратифікацію до Верховної Ради, а також - співпраця про вільну торгівлю зі Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії", - сказав Кубів.

Як повідомлялось раніше, Британія може підписати з Україною двосторонню угоду про зону вільної торгівлі в середині 2019 року.

Читайте також: Посол Ізраїлю анонсував підписання ЗВТ із Україною

Стосовно ЗВТ з Ізраїлем, то робота над розробкою угоди розпочалася у 2015 році. Перед остаточним завершенням переговорного процесу 28 березня 2018 року між двома сторонами було проведено сім раундів переговорів, метою яких стало узгодження положень угоди, які покликані прибрати бар’єри у взаємній торгівлі товарами і послугами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-