Фонд гарантування цього тижня планує продати активи банків на 7,8 мільярда

Фонд гарантування цього тижня планує продати активи банків на 7,8 мільярда

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб на поточному тижні планує продати активи банків, що ліквідуються, на загальну суму 7,82 млрд грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

"Протягом поточного тижня запланований продаж активів банків, що ліквідуються, на загальну суму 7 823,70 млн грн", - йдеться в повідомленні.

Із них на суму 7 334,59 млн грн виставлені права вимоги за кредитами, та на суму 176,68 млн грн – нерухоме майно, земельні ділянки та інші основні засоби банків. Крім того, дебіторська заборгованість перед банками торгуватиметься за 131,44 млн грн, цінні папери на суму 180,99 млн грн.

Читайте також: Фонд гарантування планує достроково погасити зобов'язання перед Мінфіном

Тим часом миулого тижня Фонд гарантування продав активи 23 банків, що перебувають в управлінні Фонду, на 297,19 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ФГВФО.

Із них на суму 194,59 млн грн відбулися аукціони з продажу прав вимоги за кредитами та на суму 102,19 млн грн – з реалізації основних засобів банків. Крім того 0,22 млн грн отримано у результаті безпосереднього продажу майна банків, 0,18 млн грн – від продажу інших активів.

Як повідомляв Укрінформ, протягом минулого тижня Фонд планував продати активів банків, що ліквідуються, на 6,4 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-