Підприємство Укроборонпрому продає на ProZorro 40 тонн металобрухту

Підприємство Укроборонпрому продає на ProZorro 40 тонн металобрухту

Укрінформ
Науково-виробничий комплекс «Іскра», що входить до складу Державного концерну «Укроборонпром», виставив на продаж у системі електронних торгів ProZorro.Продажі 40 тонн металобрухту.

Про це повідомляє прес-служба ProZorro.Продажі у Facebook.

“Науково-виробничий комплекс «Іскра», що входить до складу гіганта ДК «Укроборонпром», оголосило перший аукціон з продажу 40 тонн металобрухту”, - йдеться у повідомленні.

На сторінці аукціону зазначається, що продавець - “Укроборонпром”, державне підприємство "Науково- виробничий комплекс “Іскра”. Продаються брухт і відходи чавунних виробів, корпуси верстатів та іншого обладнання з вмістом заліза до 5%.

Адреса розташування лота - м. Запоріжжя, вул. Магістральна, 84.

Початкова ціна лота - 260 тис. грн.

Стартував аукціон 7 грудня, пропозиції приймають до 20.00 год. 16 грудня. Завершення торгів - 17 грудня 2018 року о 13.47.

Читайте також: Місцева влада повинна користуватися прозорими електронними сервісами - Зубко

Як повідомляв Укрінформ, Державний концерн “Укроборонпром” та державне підприємство ProZorro.Продажі уклали меморандум про продаж майна концерну через систему електронних торгів, які здійснюватимуться за стандартами, критеріями та технологією системи електронних публічних закупівель Prozorro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-