На Prozorro виставили перші 10 лотів на користування нафтогазовими ділянками

На Prozorro виставили перші 10 лотів на користування нафтогазовими ділянками

Укрінформ
У системі електронних торгів Prozorro.Продажі виставили перші 10 лотів на нафтогазові ділянки, що розташовані у 6 областях України.

ПРо це на своїй сторінці у Facebook написав перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Максим Нефьодов.

"Сьогодні в ProZorro.Продажі оголошені перші аукціони на ліцензії на видобуток корисних копалин! Кому нафти чи газу - налітайте, перші 10 лотів вже в системі. Через 90 днів буде аукціон", - написав Нефьодов.

Він зазначив, що на перший раунд винесено 10 ділянок загальною площею 1,81 тис. км кв. у 6 областях. 9 ліцензій є наскрізними – на розвідку та видобуток вуглеводнів – строком на 20 років, 1 ліцензія – на розвідку, строком дії 5 років. Потенційна ресурсна база десяти ділянок складає 86,26 млрд м куб. газу та 16,3 млн тонн рідких вуглеводнів.

Читайте також: Україна й Узбекистан відновлять роботу Спільної комісії - МЕРТ

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада Державна служба геології та надр підписала договір з ДП «Прозорро.Продажі», що передбачає реалізацію експериментального проекту із запровадження аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів. Голова Держгеонадр Олег Кирилюк заявив, що для винесення на електронні аукціони в системі ProZorro.Продажі відомство підготувало 30 нафтогазових ділянок у Харківській, Полтавській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Луганській та Одеській областях загальною площею близько 5 тис. квадратних кілометрів.

Фото: Нефьодов, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-