Інвестиції в нафтогазові ділянки: Експерти попереджають про значну конкуренцію

Інвестиції в нафтогазові ділянки: Експерти попереджають про значну конкуренцію

Укрінформ
Україна має проводити роботу із просування українських нафтогазових ділянок, адже у 2019 році у світі очікується значна конкуренція за залучення інвестицій. 

Про це на брифінгу щодо запуску першого нафтогазового онлайн-аукціону в системі ProZorro.Продажі сказав виконавчий директор Асоціації газовидобувних компаній Роман Опімах, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми створили фундамент для успіху і реалізації потенціалу, але є робота, яку ще потрібно проводити: промоція ділянок. Україна перебуває у жорсткій конкуренції у світі за залучення інвестицій. Уже були оголошені нафтогазові аукціони на 2019 рік у 15 країнах. Ви уявляєте, що треба проробити Україні, щоб залучити інвестиції", - сказав Опімах.

На його переконання, для ефективного проведення аукціонів необхідно проводити технічні семінари про особливості роботи ProZorro.Продажі. 

"Один з таких семінарів уже був проведений нами нещодавно", - відзначив Опімах.

Читайте також: Держгеонадра пропонує на електронні аукціони 30 нафтогазових ділянок

Як повідомляв Укрінформ, наприкінці листопада Державна служба геології та надр підписала договір з ДП «Прозорро.Продажі», що передбачає реалізацію експериментального проекту із запровадження аукціонів з продажу спеціальних дозволів на користування надрами шляхом електронних торгів. Голова Держгеонадр Олег Кирилюк заявив, що для винесення на електронні аукціони в системі ProZorro.Продажі  відомство підготувало 30 нафтогазових ділянок у Харківській, Полтавській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Луганській та Одеській областях загальною площею близько 5 тис. квадратних кілометрів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-