Державний «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців

Державний «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців

Укрінформ
Згідно нового рейтингу, проведеного журналом «Фокус», у 10-ти найважливіших галузях економіки, що формують внутрішній валовий продукт, ПАТ «АБ «Укргазбанк» увійшов до трійки найкращих роботодавців у сфері «Банки та фінанси».

Про це повідомляється на сайті "Укргазбанку".

Як зазначається у рейтингу, Укргазбанк працює на українському ринку з 1993 року та де-факто належить державі. Фінустанова позиціонує себе як екобанк і фінансує проекти, спрямовані на зниження затрат енергоресурсів та зменшення шкідливих викидів. Працівникам банку пропонуються премії, соціальний пакет і різноманітні пільги. На сьогодні в банку працює майже 4 тис. людей.

Окрім того, значним позитивним фактором для оцінки, стало те, що нещодавно профспілка банку заручилася підтримкою Всеукраїнської профспілки виробничників і підприємців, що стане додатковою гарантією захисту соціально – економічних і трудових прав співробітників.

Редакція видання зафіксувала ініційовані менеджментом банку зміни, що позитивно вплинули на зайнятість в галузі та умови праці на банківському ринку загалом. Так, сьогодні банк розглядає резюме студентів і запрошує молодь на стажування.

Читайте також: НБУ відкликав у банку "Фінансова ініціатива" ліцензію на валютні операції

Також, Укргазбанк на сьогодні є єдиним державним банком, що входить у ТОП-5 найстійкіших банків України і достойно конкурує з українськими представництвами провідних європейських фінустанов.

Нагадаємо, 94,94% статутного капіталу Укргазбанку належить державі в особі Міністерства фінансів України. 3 2015 року Укргазбанк входить до переліку об’єктів державної власності, що мають стратегічне значення для економіки та безпеки держави (постанова №83 Кабінету Міністрів України). За 10 місяців 2018 року чистий прибуток Укргазбанку склав 538 млн грн, що майже на 20% перевищує запланований показник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-