Український павільйон продуктів харчування працюватиме на виставці в Японії

Український павільйон продуктів харчування працюватиме на виставці в Японії

Укрінформ
Перший колективний павільйон українських виробників харчової та сільгосппродукції працюватиме в рамках міжнародної виставки продуктів харчування та напоїв FOODEX Japan 2019.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства аграрної політики та продовольства України.

“Запрошуємо українських агровиробників на виставку «FOODEX Japan 2019». Захід відбудеться 5-8 березня 2019 року в м. Токіо (експоцентр Makuhari Messe)”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на FOODEX Japan 2019 очікується найбільша делегація українських компаній. Участь у виставці вже підтвердили такі компанії як: Agrofusion, Grona, AXA Lantmannen, Agroleader та представники Ради з питань експорту продовольства (UFEB), які організують два колективних стенди виробників молочної та кондитерської продукції. Участь ще 20 малих та середніх компаній і Асоціації експортерів та переробників меду на етапі погодження.

Читайте також: Узбекистан призупинив імпорт цукру з України

Прес-служба міністерства наголошує, що організація роботи павільйону українських виробників на FOODEX Japan 2019 здійснюється в рамках проекту з підтримки експорту українських продуктів харчування та напоїв в Японію «Відкриваємо ринок країни, де сходить сонце», ініційованого компанією Consulting Integrated/COIN у партнерстві з UFEB та за інформаційної підтримки Мінагро. Головною метою цього проекту є збільшення обсягів експорту української аграрної та харчової продукції на ринок Японії, яка входить в ТОП-20 найбільш перспективних країн з точки зору розвитку двостороннього торговельно-економічного співробітництва. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-