Укртрансгаз готовий до введення воєнного стану та працює в штатному режимі

Укртрансгаз готовий до введення воєнного стану та працює в штатному режимі

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" готовий до введення воєнного стану. Транзит та газопостачання споживачам України здійснюється в повному обсязі відповідно до замовлень. 

Про це інформує прес-служба Укртрансгазу.

"Транзит та газопостачання споживачам здійснюється в повному обсязі відповідно до замовлень. Усі зобов’язання щодо транзиту до країн ЄС також виконуються в повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що з метою забезпечення сталої безперебійної роботи об’єктів газотранспортної системи Укртрансгаз для кожного об’єкта підвищеної небезпеки розробив плани локалізації та ліквідації аварійних ситуацій та аварій. Вони визначають дії у разі виникнення аварій та надзвичайних ситуацій на підпорядкованих об’єктах. Згідно з цими документами, компанія щоквартально проводить тренування співробітників кожного об’єкта за всіма гіпотетично можливими аварійними ситуаціями та сценаріями.

Читайте також: Україна три роки не купує газ у Росії

На випадок запровадження в Україні воєнного стану Укртрансгаз також розробив та затвердив мобілізаційний план та план цивільного захисту підприємства, наголошують у прес-службі.

"Команда Укртрансгазу готова до розгортання усіх можливих сценаріїв подальших подій", - підсумовують у компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-