Укрзалізниця цьогоріч відвантажила на ТЕС майже на 11% вугілля більше

Укрзалізниця цьогоріч відвантажила на ТЕС майже на 11% вугілля більше

Укрінформ
Укрзалізниця з початку червня уже перевезла і відвантажила 18,6 млн тонн енергетичного вугілля для нового опалювального сезону. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ "Укрзалізниця".

"З 1 червня по 13 листопада 2018 року Укрзалізниця перевезла на вітчизняні електростанції 18,6 млн тонн енергетичного вугілля для нового опалювального сезону. Це майже на 10,7% більше ніж за аналогічний період 2017 року, коли було перевезено 16,8 млн тонн. Відвантаження вугілля з територій Донецької та Луганської областей непідконтрольних українській владі не відбувалося", - йдеться у повідомленні.

В Укрзалізниці наголосили, що виконують усі замовлення енергогенеруючих компаній України, які забезпечують життєдіяльність промислових підприємств і міст країни в цілому. Вугілля перевозиться до Трипільської, Дарницької, Чернігівської, Криворізької, Калуської, Ладижинської, Зміївської, Бурштинської, Добротвірської та інших ТЕС. При плануванні вантажних перевезень рухомий склад першочергово надається під навантаження саме енергетичного вугілля.

Читайте також: В Укрзалізниці повідомили про зростання транзитних перевезень на 18%

У компанії повідомили, що з метою координації спільних дій з енергетиками залізничники щовівторка проводять селекторні наради за участю представників енергогенеруючих компаній, де в оперативному режимі вирішуються питання забезпечення навантажувальним ресурсом, вивантаження енергетичного вугілля на електростанціях та вчасного виконання планів перевезення вугілля.

Для перевезення енергетичного вугілля в робочому парку на території Україні перебуває 64 тис. напіввагонів, з яких майже 29 тис. од. - у власності Укрзалізниці. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-