Ремонт дороги Київ - Кіпті: Укравтодор уклав контракт з азербайджанською компанією

Ремонт дороги Київ - Кіпті: Укравтодор уклав контракт з азербайджанською компанією

Укрінформ
Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") уклало контракт із компанією «Аzvirt» LLC на капітальний ремонт дороги М-01 на ділянці Київ – Транспортний вузол Кіпті.

Про це повідомляється на сайті Укравтодору.

"31 жовтня керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак та Каміль Алієв, генеральний директор  компанії «AzVirt» LLC (Азербайджанська Республіка), підписали контракт на капітальний ремонт дороги М-01 на ділянці Київ – транспортний вузол Кіпті – довжиною 80 км. У церемонії підписання взяв участь Надзвичайний та Повноважний Посол Азербайджанської Республіки в Україні Азер Худієв", - йдеться в повідомленні.

Загальна вартість контракту 131,55 млн євро (без ПДВ). Термін виконання робіт – 730 днів.

Капітальний ремонт траси М-01 виконуватиметься за рахунок кредитних коштів  Європейського банку реконструкції та розвитку та Європейського інвестиційного банку.

Повідомляється, що ремонтні роботи буде проводити підрядна організація «AzVirt» LLC на трьох ділянках М-01:

- Лот 1 км 18+730 – км 37+000 (об’їзна м. Бровари), вартість 31 196 256,88 євро без ПДВ,

- Лот 2 км 37+000 – км 61+160 (між крайнім пунктом обходу м. Бровари та кордоном Київської та Чернігівської областей), 47 052 793,57 євро без ПДВ,

- Лот 3 км 61+160 – км 98+800 (між кордоном Київської та Чернігівської областей та ТВ. Кіпті), 53 308 578,86 євро без ПДВ.

Обрання Служби незалежного інженера-резидента з технічного нагляду за виконанням робіт з реконструкції та капітального ремонту автомобільної дороги М-01 на ділянці Київ – транспортний вузол Кіпті – довжиною понад 80 км буде завершено найближчим часом.

Читайте також: Гройсман: Цьогоріч відремонтували 80 кілометрів траси Житомир - Чернівці

За словами керівника Державного агентства автомобільних доріг Славоміра Новака, розширення конкуренції на ринку будівництва, реконструкції та ремонтів доріг в Україні – це шлях до нової якості дорожньої інфраструктури. 

"Збільшення учасників відкритих тендерів, які проводить Укравтодор, врешті дає хороший результат – це вища якість послуг, вищий рівень безпеки, вчасне виконання робіт. В тендерах на реконструкцію та ремонти доріг бере участь усе більша кількість компаній із усього світу. Мені приємно, що ще одна відома компанія виходить на український ринок будівництва доріг. Це перший ваш проект в Україні. Ви перемогли в міжнародному тендері серед 13 компаній-претендентів. Я бачу у вас сильну команду, яка має лише за 2 роки реалізувати дуже важливий для інфраструктури країни об’єкт. Упевнений, що ви зможете це зробити», - зазначив він.

Фото: сайт Укравтодору

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-