Торговельний оборот між Україною і Молдовою за півроку зріс на 40% - Гройсман

Торговельний оборот між Україною і Молдовою за півроку зріс на 40% - Гройсман

Укрінформ
Обсяг торговельного обороту між Україною і Молдовою збільшився за перше півріччя цього року на 40%.

Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час спільної з прем'єр-міністром Молдови Павлом Філіпом прес-конференції в Кишиневі, повідомляє власний кореспондент Укрінформу в РМ.

"Тільки за перше півріччя 2018 року обсяг торговельного обороту між нашими країнами виріс на 40% і становив близько півмільярда доларів. Україна і Молдова мають потенціал зростання цих показників, що є доказом хороших відносин між нашими країнами", - відзначив Гройсман.

За словами українського прем'єра, завдяки постійному і конструктивному діалогу між державами, сьогодні вдається вирішувати багато проблем, що нагромадилися ще з дев'яностих років минулого століття.

Читайте також: Торгівля України з країнами-партнерами в ГУАМ зросла на 52% за рік - Гройсман

Глава українського Кабміну відзначив також, що підписана минулого року Дорожня карта економічного співробітництва між Молдовою і Україною успішно виконується.

Зустріч прем'єр-міністрів України і Молдови відбулася в Кишиневі в контексті проведеного саміту глав урядів країн-членів ГУАМ, в якому брали участь також прем'єр Грузії Мамука Бахтадзе і віце-прем'єр Азербайджану Алі Ахмедов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-