В Укроборонпромі ще більше підтримуватимуть інноваційні проекти - меморандум

В Укроборонпромі ще більше підтримуватимуть інноваційні проекти - меморандум

Укрінформ
Державний концерн "Укроборонпром" та ДІФКУ підписали Меморандум щодо підтримки інноваційних проектів.

Про це повідомляє прес-служба ДК "Укроборонпром".

"Державний концерн "Укроборонпром" та Державна інноваційна фінансово-кредитна установа (ДІФКУ) підписали Меморандум про співпрацю.  Сьогодні, 11 вересня, свої підписи під документом, який дає початок співпраці з розвитку інноваційних проектів, поставили генеральний директор "Укроборонпрому" Павло Букін та голова правління ДІФКУ Володимир Ставнюк", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, мета підписаного Меморандуму – розбудова інноваційної системи та визначення наявних інноваційних можливостей, проектів та стартапів.

"Йдеться про підтримку нових ідей у науці та освіті, сприяння розвитку українського винахідництва та його патентування, створення рівних можливостей і доступу до інформації та інвестицій українським науковцям, організаціям, освітнім закладам та бізнесу", - зазначили в "Укроборонпромі".

Також документ передбачає співпрацю концерну та ДІФКУ із впровадження та реалізації локальних інноваційних проектів.

Читайте також: Локомотиви General Electric "пропишуть" у Мелітопольському депо

В "Укроборонпромі" нагадали, що підприємства концерну вже "успішно реалізують інноваційні проекти" спільно з Національним технічним університетом України "Київський політехнічний університет імені Ігоря Сікорського".

Загалом "Укроборонпром" співпрацює майже з півсотнею українських вищих навчальних закладів, залучаючи науковий потенціал до вирішення виробничих питань у процесі створення та модернізації зброї та військової техніки.

Фото: сайт Укроборонпрому

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-