Україна та Кенія розширять торговельно-економічну співпрацю

Україна та Кенія розширять торговельно-економічну співпрацю

Укрінформ
Кабінет міністрів України вирішив утворити делегацію для участі у переговорах з урядом Республіки Кенія про створення спільної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

Відповідне розпорядження оприлюднене на Урядовому порталі.

“Утворити делегацію уряду України для участі у переговорах з урядом Республіки Кенія щодо укладення угоди між урядом України та урядом Республіки Кенія про утворення спільної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва у складі згідно з додатком”, - йдеться у документі.

Її очолить державний секретар Мінекономрозвитку Олексій Перевезенцев. Йому дозволено вносити в разі потреби зміни до складу делегації та залучати до її роботи працівників центральних та місцевих органів виконавчої влади.

Читайте також: Перші аукціони з малої приватизації заробили для держави понад 22 мільйони - МЕРТ

Угода сприятиме розбудові договірно-правової бази двосторонніх українсько-кенійських відносин та посиленню розвитку і розширенню торговельного та економічного співробітництва між Україною та Республікою Кенія, а також визначить процедури діяльності та повноваження спільної комісії з питань торговельно-економічного співробітництва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-