Укргазвидобування інтенсифікує роботу - висновки Мінекології

Укргазвидобування інтенсифікує роботу - висновки Мінекології

Укрінформ
ПАТ "Укргазвидобування" отримало від Міністерства екології та природних ресурсів України 39 висновків про допустимість планованої діяльності щодо продовження видобування вуглеводнів у восьми областях України. 

Про це повідомляє прес-служба  УГВ.

"Укргазвидобування отримало від Міністерства екології та природних ресурсів України 39 висновків про допустимість планованої діяльності щодо продовження видобування вуглеводнів у восьми областях України. Це дасть змогу Товариству збільшувати видобуток блакитного палива для забезпечення енергонезалежності країни", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що протягом останніх двох місяців Мінприроди організувало громадські слухання в Полтавській, Харківській, Львівській, Закарпатській, Сумській, Луганській, Дніпропетровській і Донецькій областях, які провели представники департаменту земельних відносин УГВ.

Читайте також: За добу після аварійного відключення газу підприємство Фірташа відновило роботу

Загалом, Укргазвидобування розпочало 123 процедури з оцінки впливу на довкілля (66 - для отримання нових спецдозволів на користування надрами чи продовження дії наявних), 54 групові проекти для спорудження та підключення свердловин, три проекти щодо реконструкції наявних виробничих потужностей тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-