Угоду про вільну торгівлю з Ізраїлем можуть підписати до кінця року - МЗС

Угоду про вільну торгівлю з Ізраїлем можуть підписати до кінця року - МЗС

Укрінформ
Угоду про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем можуть підписати до кінця року.

Про це повідомляє прес-служба МЗС за результатами зустрічі міністра закордонних справ України Павла Клімкіна з міністром з питань охорони навколишнього природного середовища Держави Ізраїль, міністром у справах Єрусалима та єврейської спадщини, співголовою Спільної міжурядової Українсько-Ізраїльської Комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва Зєевом Елькіним.

"Під час зустрічі відбувся обмін думками з нагальних питань двостороннього співробітництва. У контексті торговельно-економічного співробітництва  було наголошено на пріоритетності підписання до кінця поточного року Угоди про вільну торгівлю між Україною та Ізраїлем", - йдеться у повідомленні. 

У МЗС поінформували, що з метою  вирішення питання стосовно недопуску значної кількості українських громадян на територію Ізраїлю в аеропорту Бен-Гуріон сторони ухвалили рішення найближчим часом провести в Єрусалимі консульські консультації.   

Читайте також: Гройсман розповів, як працюватиме Державний дорожній фонд

Міністри також обговорили перспективи ратифікації Верховною Радою України Угоди між Україною та Державою Ізраїль про соціальне забезпечення, підписаної 28 вересня 2012 р. в Нью-Йорку.  

Фото: сайт МЗС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-