Для співробітників київських ЦОП проведуть серію навчальних заходів

Для співробітників київських ЦОП проведуть серію навчальних заходів

Укрінформ
У Головному управлінні Державної фіскальної служби в місті Києві анонсували серію навчальних заходів для співробітників столичних центрів обслуговування платників. 

Про це сказала начальник столичного ГУ ДФС Людмила Демченко під час зустрічі з працівниками таких центрів, повідомили Укрінформу в прес-службі київської ДФС.

«Тільки структурних змін у роботі податкових інспекцій недостатньо. Працівники центрів обслуговування платників мають змінити підходи до роботи. Якісний сервіс і доброзичливе ставлення до платників мають стати невід'ємною складовою щоденної діяльності центрів обслуговування», - зазначила Демченко. 

З цією метою столична ДФС анонсувала серію навчальних заходів. Вони покликані змінити філософію роботи служби, дати співробітникам актуальні знання і новий досвід. Перший тренінг з цього циклу відбувся безпосередньо під час зустрічі, його провела мотиваційний тренер, доктор наук з державного управління, професор Світлана Броникова.

Заняття присвятили техніці ефективної комунікації.

«Якісні зміни в обслуговуванні платників пройшли точку неповернення. Я сподіваюся, що кожен працівник центру з розумінням і відповідальністю поставиться до того, що настав час удосконалювати свою роботу. Головне управління забезпечить для цього все необхідне», - запевнила Демченко. 

Читайте також: Надходження від митних платежів цьогоріч зросли на 15% - ДФС

Зі свого боку представник департаменту розвитку підприємництва і регуляторної політики Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Олена Кулько поділилася результатом аналогічних змін у Центрах надання адміністративних послуг, які мали хороший відгук.

«Реформа фіскальної служби - пілотний проект. Тому зараз забезпечення високого рівня обслуговування платників податків - пріоритетний вектор у нашій роботі», - додала начальник управління.

Фото: kyiv.sfs.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-