Укртрансгаз здійснює технічне оновлення компресорної станції «Гребінківська»

Укртрансгаз здійснює технічне оновлення компресорної станції «Гребінківська»

Укрінформ
АТ "Укртрансгаз" розпочало демонтаж газоперекачувальних агрегатів на компресорній станції «Гребінківська» для подальшої заміни двигунів.

Про це повідомляє департамент корпоративних комунікацій підприємства.

"Укртрансгаз почав демонтаж газоперекачувальних агрегатів на компресорній станції «Гребінківська». Тим самим компанія увійшла в наступний етап ремонтних робіт на об'єкті", - йдеться в повідомленні.

Зазначається що на КС «Гребінківська» планується замінити три двигуни в газоперекачувальних агрегатах: застарілі ГТД ДЖ-59Л на нові ДГ90Л2.1 з потужністю 16 МВт. Після проведення пусконалагоджувальних робіт станцію буде введено в промислову експлуатацію.

До реалізації цього проекту залучені представники заводу - виробника обладнання ДП «НВКГ «Зоря» - «Машпроект», що дасть можливість мінімізувати ризики та оптимізувати термін виконання робіт.

В Укртрансгазі наголошують, що для ГТС України стабільна робота компресорної станції «Гребінківська» газопроводу «Прогрес» має стратегічне значення в забезпеченні безперебійного транспортування блакитного палива для споживачів України і Європи.

Читайте також: АМКУ розпочав розгляд справи щодо зловживання Укртрансгазу

 Як повідомлялося у червні, Укртрансгаз провів відкриті торги на закупівлю послуг з ремонту технологічного обладнання для компресорної станції «Гребінківська» на загальну суму 92,7 млн грн. Переможцем тендеру стало ДП «НВКГ «Зоря» - «Машпроект». 

Фото: сайт Укртрансгазу

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-