Надходження ЄСВ до бюджету цьогоріч зросли на 27,6%

Надходження ЄСВ до бюджету цьогоріч зросли на 27,6%

Укрінформ
Надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування за січень-липень 2018 року склали 126,8 млрд грн, що на 27,4 млрд грн більше порівняно з аналогічним періодом минулого року.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Протягом січня-липня поточного року надходження єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування склали 126,8 млрд грн. Це на 27,4 млрд грн., або на 27,6% більше січня-липня минулого року», - йдеться в повідомленні ДФС

Зокрема, у липні 2018 року ДФС було забезпечено 19,1 млрд грн єдиного внеску. Порівняно з липнем 2017 року цей показник зріс на 4 млрд грн, або 26%. Єдиний внесок засобами програмного забезпечення автоматично розподіляється Державною казначейською службою України за видами загальнообов'язкового державного соціального страхування відповідно до визначених пропорцій та перераховується за призначенням - на рахунки, відкриті в Державній казначейській службі на ім'я фондів загальнообов'язкового державного соціального страхування і пенсійного страхування. 

Читайте також: У ДФС заявляють, що контрабанда лісу в липні зменшилася втричі

Як відомо, що за 2017 рік забезпечено надходження ЄСВ на рівні 180,8 млрд грн, що на 49,0 млрд грн більше, ніж за 2016 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-