Суд

Суд "пригальмував" апеляцію у справі ПриватБанку

Укрінформ
Київський апеляційний адмінсуд призупинив до 13 грудня розгляд апеляційної скарги НБУ на рішення про визнання протиправним та скасування розпорядження про проведення перевірки ПриватБанку.

Про це Укрінформу повідомили у прес-службі Київського апеляційного адміністративного суду Києва.

"Провадження у справі зупинено до 13 грудня 2018 року. Судове засідання призначено на 10.00 годину 13 грудня 2018 року", - зазначили у прес-службі.

Як повідомили, відповідне рішення було ухвалено судом на засіданні 7 червня 2018 року.

На запитання про причини зупинення провадження у згаданій справі, у прес-службі відповіли, що "суд ухвалив звернутися до компетентного органу іноземної держави - Міністерства юстиції і суспільного порядку Республіки Кіпру, в порядку, передбаченому Конвенцією про вручення за кордоном судових та позасудових документів у цивільних та комерційних справах".

Як повідомлялося, у травні минулого року кіпрська компанія Тріантал Інвестментс Лтд (Triantal Investments Ltd), яка до націоналізації "ПриватБанку" володіла майже 17% акцій "ПриватБанку", звернулась до Окружного адміністративного суду Києва з адміністративним позовом до Національного банку України про визнання протиправним та скасування розпорядження від 17.10.2016 №4274-р щодо проведення перевірки "ПриватБанку".

Читайте також: Суд Лондона проведе слухання у справі ПриватБанку

Водночас Нацбанк 2 квітня 2018 року подав апеляційну скаргу на рішення Окружного адміністративного суду Києва від 2 березня 2018 р. у справі за адміністративним позовом компанії Тріантал Інвестментс Лтд до Національного банку України про визнання протиправним та скасування розпорядження від 17.10.2016 р. № 4274-р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-