Працівники АрселорМіттал добилися підвищення зарплати на 25%

Працівники АрселорМіттал добилися підвищення зарплати на 25%

Укрінформ
У ході травневого страйку і подальших переговорів дирекції з профспілками працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» добилися підвищення зарплати. В середньому зростання становило до 25%. 

Про це повідомляє прес-служба ПАТ. 

“31 травня 2018 року генеральний директор ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Парамжит Калон підписав наказ про підвищення зарплати на підприємстві з 1 травня 2018 року. Таким чином, було змінено наказ від 8 травня, а оклади працівників було переглянуто ще раз у бік підвищення.  Таке рішення було прийняте після переговорів генерального директора  з профспілкою минулого тижня. Після цього фахівці департаменту з персоналу зробили перерахунок окладів за грейдам з акцентом на основні професії, як і було заявлено раніше. В результаті було встановлено нові відсотки підвищення залежно від категорії персоналу. В середньому зростання становило до 25%», - говориться у повідомленні АрселорМіттал.   

При цьому адміністрація підприємства врахувала рекомендації профспілки за диференційованим підвищенням окладів для різних професій на підприємстві, які були озвучені у рамках проведених зустрічей. 

На початку червня 2018 року працівники ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» будуть ознайомлені зі своїми новими окладами і вже в червні отримають підвищену зарплату відповідно до наказу, який підписано генеральним директором підприємства. 

Читайте також: "АрселорМіттал Кривий Ріг" стоїть на порозі фінансової кризи - фіндиректор

Як повідомляв Укрінформ,  16 травня  працівники металургійного комбінату "АрселорМіттал Кривий Ріг» розпочали страйк. "Озвучені основні вимоги робітників - підвищення заробітної плати до європейського рівня в 1000 євро і забезпечення відповідності всього рухомого складу стандартам охорони праці", - розповіли у прес-службі підприємства. 

20 травня  перша зміна залізничників-співробітників на гірничо-металургійному комбінаті "АрселорМіттал Кривий Ріг» у повному складі вийшла на роботу. 

Компанія заявила, що в обставинах, що склалися, змушена припинити реалізацію ряду своїх соціальних проектів. Так, з 21 травня тимчасово заморожений проект «Путівка до відпустки», який давав змогу працівникам вибирати путівку для відпочинку за допомогою турагентства й отримувати від підприємства часткову компенсацію її вартості. Також припинені виплати матеріальної допомоги співробітникам і робота власного санаторію-профілакторія «Джерело». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-