Україна має перейти від кредитів до прямих іноземних інвестицій - Президент

Україна має перейти від кредитів до прямих іноземних інвестицій - Президент

Укрінформ
Українська влада ставить собі за мету перейти від допомоги до співпраці з інвесторами, від кредитів - до прямих іноземних інвестицій.

Про це заявив Президент України Петро Порошенко у виступі на засіданні Національної інвестиційної ради у п'ятницю, 25 травня, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Україна - надзвичайно перспективне місце для інвестування, і у вас, шановні пані та панове, є можливість  вписати своє ім'я в історію українського успіху, зміцнити позиції кожного з вас на світових ринках. Мета ж моя, як Президента, мета державної влади України - перейти від допомоги до співпраці з інвесторами, від кредитів Україна має перейти до прямих іноземних інвестицій", - сказав Порошенко. 

Читайте також: Порошенко подякував НБУ за рішуче закриття 98 "хворих" банків

Він подякував  тим компаніям, які в найтяжчі часи, в чотирнадцятому і п’ятнадцятому роках, підтримали нашу країну тим, що продовжували інвестувати, зокрема Cargil, Bunge, Arcelor, Turkcell, а також ЄБРР та Міжнародній фінансовій корпорації. 

"Спасибі і тим, хто цього року почав тут активну роботу, як-то DP World, Gеneral Electric, іншим компаніям. Список цим не вичерпується, я називаю лише тих, хто зараз бере участь у засіданні  Національної інвестиційної ради", - зазначив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-