Новак назвав головні здобутки Укравтодору за два роки

Новак назвав головні здобутки Укравтодору за два роки

Укрінформ
Головними здобутками Укравтодору за два останні роки є створення Дорожнього фонду і Стратегії розвитку галузі на п’ять років, що дасть змогу, зокрема, обмежити корупцію.

Про це в інтерв'ю Укрінформу сказав голова Укравтодору Славомир Новак. 

“Нам удалося запровадити в Польщі фундаментальні, ключові правила гри, які зараз намагаємося запровадити й в Україні. Колись в Україні вже не буде Новака, але залишатиметься Дорожній фонд, програма Стратегії розвитку, яку згодом буде продовжено на наступні роки, стабільне фінансування, проведення всіх тендерів через систему ProZorro, зрозуміла проектна документація, нові будівельні стандарти, які ми теж підготували в цьому році”, - зазначив Новак.

За його словами, запровадження нових технологій дасть свої результати і в контексті боротьби з корупцією: чим зрозуміліша та відкритіша ця система для учасників, тим більше це сприяє боротьбі з корупцією.

Читайте також: Глава Укравтодору розповів, як іде будівництво доріг до кордону з Польщею

“ Крім того, якщо в Україні з'явився цей фундамент, то на ринок виходитимуть нові компанії. А найкращим способом боротьби з корупцією є конкуренція”, - підкреслив глава Укравтодору.

Він висловив переконання, що завдяки відкритим правилам гри і конкуренції корупцію у сфері будівництва та ремонту доріг буде подолано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-