Гройсман чекає звіту Укравтодору про якість ремонту доріг

Гройсман чекає звіту Укравтодору про якість ремонту доріг

Укрінформ
Кабінет міністрів України в рамках виконання завдань з масштабного будівництва доріг планує в середині травня заслухати звіт Державного агентства автомобільних доріг України щодо перевірки якості дорожніх робіт.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на Черкащину, повідомляє Урядовий портал.

«В 2016 році стартувала програма капітального ремонту, будівництва доріг. Цього року ми виділимо майже 47 млрд грн – серйозні кошти, які маємо направити на дороги, - сказав Гройсман. - Ми контролюємо якість по всій країні. В середині травня буде звіт Укравтодору по всіх ділянках. Все, що буде зроблено халтурно – платити за це не будемо».

Він повідомив, що трасу Київ-Одеса приведуть до прийнятного стану для руху автотранспорту вже до 1 травня.

«Також ми продовжуємо п’ятирічну програму з’єднання обласних центрів якісними дорогами і проект Go-highway – від Львова на Тернопіль, Вінницю, Умань, Одесу, Миколаїв та Тернопіль», - сказав глава уряду.

Читайте також: Гройсман перевіряє, як ремонтують трасу Київ-Одеса

Цього року загальний дорожній бюджет перевищує 47 млрд грн – без урахування коштів від митного експерименту. З них понад 11 млрд грн будуть направлені на реалізацію найбільш перспективних проектів, у тому числі трас М-03 Київ – Харків – Довжанський, М-12 Львів – Тернопіль – Умань, М-05 Київ – Одеса, Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, Н-03 Житомир – Чернівці тощо.

Субвенція місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах становить 11,5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-