Іноземні компанії вірять в економічне майбутнє України - Порошенко

Іноземні компанії вірять в економічне майбутнє України - Порошенко

Укрінформ
Плани компаній-членів Американської торговельної палати щодо розширення бізнесу в нашій державі свідчать про віру в економічне майбутнє України. 

Про це Порошенко заявив у виступі під час зустрічі з представниками вітчизняного та іноземного бізнесу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Мені приємно оприлюднити сьогодні результати інтерактивного голосування, яке відбулося серед учасників компаній-членів Американської торговельної палати. По-перше, торік в 64% компаній бізнес розширився. По-друге, в поточному році на зростання розраховують вже 83% компаній. Це твердий оптимізм і віра в економічне майбутнє України. Третє, і головне: майже всі, хоча на різний відсоток, рішуче підвищили платню персоналу", - сказав Порошенко

Він додав, що ці кількісні показники краще за будь-які виступи чи емоції описують якість змін, що відбуваються в країні і дають тверді підстави для оптимізму. 

Читайте також: Кубів закликав Раду ухвалити цього тижня 6 економічних законопроектів з ТОП-35

За словами президента, він пишається тим, що в умовах російської військової агресії, кремлівської торговельної війни та московської транзитної блокади Україна уникла дефолту та банкрутства, знайшла чи розширила альтернативні ринки збуту і відновила економічне зростання. 

"Звичайно, щодо темпів цього зростання...  Ми - я, Прем'єр-міністр і уряд  - ми би могли розраховувати на більше зростання. Але ми будемо докладати максимуму зусиль для того, щоб це зростання прискорити", - запевнив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-