Угода з General Еlectric дасть поштовх всій економіці України - Йованович

Угода з General Еlectric дасть поштовх всій економіці України - Йованович

Укрінформ
Підписання угоди між американською компанією General Еlectric Transportation та Укрзалізницею є важливою перемогою для України.

Про це під час підписання угоди між ПАТ "Укрзалізниця" та компанією General Еlectric Transportation, що передбачає модернізацію локомотивного парку та поставку нових локомотивів, заявила посол США в Україні Марі Йованович, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Це насправді велика перемога не тільки для Укрзалізниці та General Еlectric Transportation, але також це перемога для України та США, тому хотілося б вас привітати. Цей проект став можливим завдяки нашим лідерам, нашим керівникам на найвищому рівні, Президента Порошенка, який безпосередньо працював з президентом США Дональдом Трампом. Застосування американських технологій для трансформації української залізниці, ми вважаємо, дасть поштовх всій економіці. Це також створить сотні нових робочих місць", - сказала посол.

Читайте також: Прихід GЕ в Україну став можливим після переговорів із Трампом — Порошенко

Вона зазначила, що модернізація залізниці - це шлях до розширення експорту товарів.

"Модернізація залізниці - це шлях до розширення експорту сільськогосподарських товарів. Ми вважаємо, що Україна отримає великі переваги в найближчі десятиліття, від того що GE приходить в Україну. Ця угода дає важливий меседж всьому світу, що Україна змінює спосіб введення бізнесу", - сказала вона.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-