ДТЕК збільшив постачання вугілля для теплові електростанції

ДТЕК збільшив постачання вугілля для теплові електростанції

Укрінформ
Теплоелектростанції  ДТЕК Енерго в січні 2018 року отримали 1,4 млн тонн вугілля марки Г, що на 10,4% більше, ніж в січні 2017 року.

Про це говориться в прес-релізі, який є у розпорядженні Укрінформу.

"У січні 2018 року теплоелектростанції ДТЕК Енерго отримали 1,4 млн тонн вугілля марки Г, що на 10,4% більше показника січня 2017 року. Станом на 8 лютого, на складах ТЕС ДТЕК знаходиться 730 тис. тонн вугілля, з яких 268 тис. тонн антрациту", - йдеться в повідомленні.

Постачання імпортного антрациту на станції минулого місяця склали 207 тис. тонн, тобто в 3,3 раза менше січня 2017 року, коли на станції ДТЕК надходив антрацит з власних підприємств на тимчасово неконтрольованій території.

Водночас поточна потреба в антрациті зменшилася завдяки перенесенню навантаження на ТЕС, що працюють на газовому вугіллі, а також завдяки реалізованому компанією проекту з переведення двох блоків Придніпровської ТЕС на газове вугілля.

Читайте також: ДТЕК Нафтогаз видобув перший мільярд кубометрів газу на Полтавщині

ДТЕК Енерго - операційна компанія, що відповідає за видобуток вугілля, генерацію і дистрибуцію електроенергії в структурі енергетичного холдингу ДТЕК. У портфель активів у вуглевидобуванні, тепловій енергетиці і дистрибуції входять 16 шахт і 5 вуглезбагачувальних фабрик, 9 ТЕС і 2 ТЕЦ загальною встановленою потужністю понад 17 ГВт, 5 підприємств по дистрибуції електроенергії, які обслуговують 3,46 млн побутових споживачів і 84,67 тис. підприємств. Виробничі показники компанії за 2016 рік: видобуток вугілля склав 31,3 млн тонн, видобуток природного газу - 1,6 млрд куб. метрів, виробництво (відпуск) електроенергії - 40,1 млрд кВт/год., з яких 608,4 млн кВт/год. забезпечила Ботиївська ВЕС; передача електроенергії по мережах - 45,8 млрд кВт/год.

ДТЕК Енерго входить до складу фінансово-промислової групи СКМ, акціонером якої є Ринат Ахметов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-