Директором Магістральних газопроводів призначили екс-керівника Укртрансгазу

Директором Магістральних газопроводів призначили екс-керівника Укртрансгазу

Укрінформ
Ігоря Бурака призначено директором з технічних питань ПАТ "Магістральні газопроводи України".

Про це повідомляється на сайті компанії.

"Директором з технічних питань ПАТ "Магістральні газопроводи України" призначено Ігоря Бурака. В нафтогазовій промисловості працює більше 20 років. Брав активну участь у численних програмах реконструкції та модернізації енергоефективності роботи нафтотранспортної та газотранспортної системи України. Ключові досягнення: Будівництво нафтоперекачувальної станції «Миколаївська» (2003 рік), - начальник будівельного майданчика; організація реверсних постачань газу з Європи в Україну (2013 рік), - керівник групи технічної реалізації; модернізація магістрального газопроводу «Уренгой-Помари-Ужгород» (2014-2017 роки), - керівник групи технічної реалізації", - йдеться у повідомленні.

ПАТ "Магістральні газопроводи України" було утворено на базі ПАТ "Укртрансгаз" у результаті реорганізації НАК "Нафтогаз України". У рамках реформи від компанії було від'єднано функцію транспортування газу, яку здійснювало дочірнє підприємство "Укртрансгаз".

Ігор Бурак обіймав посаду віце-президента - головного інженера оператора газотранспортної системи компанії "Укртрансгаз" з квітня 2014 року по серпень 2017 року.

Читайте також: Пройшов перший етап відбору до наглядової ради Магістральних газопроводів України

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" звільнила віце-президента - головного інженера ПАТ "Укртрансгаз" Ігоря Бурака 1 серпня 2017 року. За повідомленнями у ЗМІ, він був звільнений після проведення службового розслідування, яке тривало з 25 по 31 липня 2017 року. Після цього у профспілці "Укртрансгазу" звинуватили керівництво НАК "Нафтогаз України" в тиску на трудовий колектив і необгрунтованому звільненні головного інженера компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-