Кабмін розгляне створення Центру підтримки технологій та інновацій

Кабмін розгляне створення Центру підтримки технологій та інновацій

Укрінформ
Кабінет міністрів на своєму засіданні у середу планує розглянути питання пpo започаткування роботи із створення в Україні Центру підтримки технологій та інновацій.

Як зазначається у порядку денному засідання, оприлюдненому на Урядовому порталі, презентувати колегам проект відповідного розпорядження буде перший віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Крім того, міністр освіти і науки Лілія Гриневич має ініціювати утворення комісії з реорганізації Державної інспекції навчальних закладів, а міністр молоді та спорту Ігор Жданов запропонує затвердити склад української частини Українсько-Польської ради обміну молоддю.

Урядовці також планують схвалити Концепцію розвитку цифрової економіки та суспільства України на 2018—2020 роки та затвердити план заходів щодо її реалізації. Концепцію представлятиме віце-прем’єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів.

Читайте також: Гройсман обіцяє цьогоріч додаткові інвестиції в науку

У порядку денному — затвердження порядку випуску, обігу та погашення податкових векселів, які видаються до отримання або ввезення на митну територію України нафтопродуктів та/або речовин, що використовуються як компоненти моторних палив, для використання як сировини для виробництва в хімічній промисловості. Також уряд може внести зміни до Стратегії удосконалення механізму управління в сфері використання та охорони земель сільськогосподарського призначення державної власності та розпорядження ними.

Міністри на засіданні також можуть погодити низку законопроектів, які потім будуть внесені на розряд Верховної Ради. Йдеться про проект закону про національну інфраструктуру геопросторових даних, а також про зміни до Податкового кодексу та Митного кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-