Наглядова рада ПриватБанку призначила голову правління

Наглядова рада ПриватБанку призначила голову правління

Офіційно
Укрінформ
Наглядова рада ПриватБанку 10 січня призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження.

Про це інформує прес-служба фінустанови.

"Наглядова рада ПриватБанку 10 січня 2018 року призначила Петра Крумханзла на посаду голови правління, та подала документи до Національного банку України на його затвердження", - йдеться в повідомленні.

За словами голови наглядової ради Енгіна Акчакоча, у процесі оцінки кандидатів на посади у правлінні ПриватБанку, рада керувалася такими критеріями як "високий професіоналізм, досвід роботи у провідних банках ЄС, орієнтованість на результат, грунтовний досвід з операційного управління та впровадження інструментів контролю".

Читайте також: Рахунки ПриватБанку заарештували, щоб стягнути "мільярд Суркісів"

"Петр відповідає усім цим основним вимогам, і він вже довів на практиці свою здатність ефективно реорганізувати слабкі сторони банків", - зазначив голова наглядової ради банку.

Петр Крумханзл народився в 1966 році та закінчив Карлів університет у Празі зі ступенем кандидата наук з математики в 1990 році.

Як повідомлялось, у липні 2017 було оголошено, що наглядова рада ПриватБанку вибрала міжнародну рекрутингову компанію Amrop Executive Search Ukraine для відбору кандидатів на посаду голови правління банку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-