Дружина Авакова продала свою частку в «Еспресо» за майже $2 мільйони

Дружина Авакова продала свою частку в «Еспресо» за майже $2 мільйони

Укрінформ
Дружина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова продала свою частку телеканалу «Еспресо» за майже 2 мільйони доларів США.

Про це сам Аваков повідомив у Twitter

«Покупцем 70% нашої частки виступила американська компанія зі штату Нью-Йорк, зацікавлена в медіа бізнесі в Україні, - Atmosphere Entertainment, Inc... За 40% частку каналу за повністю прозорим і «білим» контрактом, який пройшов комплайнс в американському та українському банках, моя дружна на рахунок в українському банку отримала 1 953 708 дол. США», - зазначив Аваков.

Як повідомляв Укрінформ, у структурі власності телеканалу "Еспресо" 30 грудня відбулися зміни. Після підписання відповідних угод Арсеній Яценюк та Інна Авакова, які володіли 30% і 40% часток відповідно у статутному капіталі ТОВ "Аста Фінанс" (юридичної особи, що володіє 100% ТОВ "Голдберрі", яке здійснює мовлення під логотипом "Еспресо"), відчужили їх на користь іноземного підприємства Atmosphere Entertainment, Inc., зареєстрованого у штаті Нью-Йорк (США). Також зазначене іноземне підприємство придбало частину частки Лариси Княжицької у статутному капіталі ТОВ "Астра Фінанс" у розмірі 7,5%.

Читайте також: Телеканал “Еспресо” змінив власника: кажуть — на їх “політику” це не вплине

Екс-глава уряду, лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк продав 30-відсоткову частку телеканалу "Еспресо" американській компанії за 1 млн 465 тис 281 доларів США.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-