Сировина для ОПЗ: стало відомо, хто виграв тендер

Сировина для ОПЗ: стало відомо, хто виграв тендер

Укрінформ
Товариство з обмеженою відповідальністю "Всеукраїнська Енерго Компанія" здобула перемогу в тендері поставки сировини Одеському припортовому заводу.

Про це перший заступник директора ПАТ "Одеський припортовий завод" Микола Щуріков повідомив у Facebook.

"Відбувся третій з моменту останньої зупинки ОПЗ конкурс з вибору компанії для роботи по давальницькому договору. Конкурс можна вважати таким, що відбувся. Найкращу пропозицію надала компанія ТОВ "Всеукраїнська Енерго Компанія", - зазначив Щуріков.

За його словами, інтерес до конкурсу проявили наступні компанії: IBE TRADE CORP (США), ТОВ "ЕРУ ТРЕЙДІНГ" (Україна), NCTC AG (Швейцарія), ТОВ "Всеукраїнська Енерго Компанія" (Україна), ТОВ "Група УМВБ" (Україна), ІТОВ "ПЕТРОТРАНС ЕНЕРДЖІ" (Белорусія), ТОВ "Нотокс" (Україна).

Читайте також: Для Одеського припортового та Центренерго затвердили фінплан на 2018 рік - ФДМУ

Найближчим часом, уточнив Щуріков, "заплановано ввести в експлуатацію один агрегат з виробництва аміаку і два агрегати з виробництва карбаміду. Основні зобов'язання фірми-постачальника - одноразове забезпечення до 3 мільйонів кубометрів газу для запуску виробництва і щомісяця - до 60 мільйонів кубометрів газу як давальницької сировини".

Розрахункова дата виходу заводу на проектну потужність 25 січня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-