Гройсман доручив

Гройсман доручив "відпрацювати" покарання для недобросовісних постачальників

Укрінформ
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман доручив низці відомств розробити пропозиції щодо напрямків підвищення відповідальності постачальників неякісної продукції.

Про це він поінформував під час засідання уряду в понеділок після відповідної пропозиції міністра оборони Степана Полторака, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Думаю, має бути протокольне доручення Міністерству економіки, офісу регуляції, Секретаріату Кабміну, Мін'юсту, щоб напрацювали пропозиції щодо визначення напрямків підвищення відповідальності за порушення окремих норм (для постачальників неякісної продукції - ред.)", - сказав Гройсман.

До цього Полторак наголосив на необхідності підвищення відповідальності для недобросовісних виробників.

Читайте також: Уряд у понеділок скасує понад 300 актів з дерегуляції - Гройсман

"Більше трьох років я міністр оборони, але жодного разу не чув, щоб у поганому пальному, поганому речовому забезпеченні були винні постачальники. У нас завжди винне Міністерство оборони, яке не повинно перевіряти цих постачальників. Треба підвищити відповідальність за якість постачання продукції. Ми платимо державні кошти, і ті, хто постачає неякісну продукцію, мають за це відповідати дуже серйозно", - зазначив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-