Рекордні кілометри: Укравтодор звітує про ремонт доріг

Рекордні кілометри: Укравтодор звітує про ремонт доріг

Укрінформ
За результатами 2017 року Державне агентство автомобільних доріг України ("Укравтодор") відремонтувало 2,1 тис. км доріг, що є рекордом відремонтованих доріг у країні за останні 5 років.

Про це повідомив в.о. глави "Укравтодору" Славомір Новак на підсумковій річній прес-конференції міністра інфраструктури Володимира Омеляна 15 грудня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Цього року ми відремонтували найбільшу кількість доріг за останні 5 років - 2,1 тис. км доріг. Наприклад, у 2014 році було відремонтовано тільки 102 км", - розповів Новак.

Як раніше заявив міністр інфраструктури Володимир Омелян, у 2018 році в Україні планується відремонтувати близько 4-5 тис. км доріг державного значення у разі затвердження держбюджету на 2018 рік із обсягом фінансування дорожнього господарства у розмірі 40 млрд грн.

Читайте також: Укравтодор анонсував ремонт двох міжнародних трас

Держбюджет на наступний рік передбачає збільшення фінансування будівництва і ремонту українських доріг на 37% у порівнянні із 2017 роком - до 44 млрд грн.

За інформацією уряду, у 2016 році в Україні було відремонтовано 816 кілометрів доріг, ще на 711 кілометрах покладено захисне покриття, "ямковий" ремонт проведено на 9 млн кв. км автодоріг.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-