Розумна регуляторна політика дозволить швидко модернізувати промисловість - Гройсман

Розумна регуляторна політика дозволить швидко модернізувати промисловість - Гройсман

Укрінформ
Розумна регуляторна політика, направлена на покращення умов ведення бізнесу та зміцнення виробничих показників, дозволить швидко модернізувати промисловість та започаткувати нові виробництва.

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час робочої поїздки на  Київщину, повідомляє Урядовий портал. 

«Розумна економічна політика уряду, парламенту та Президента дасть можливість запустити нові підприємства та модернізувати існуючі»,- сказав Гройсман.  

Читайте також: Уряд спростив видачу спецдозволів на водокористування

Він підкреслив, що деякі фундаментально важливі рішення вже ухвалені. В їх числі  - система автоматичного повернення ПДВ, а також введення розстрочки по сплаті податку на додану вартість при імпорті обладнання. Вчасне ухвалення бюджету, сказав Глава уряду, також сприятиме промисловому розвитку, адже в бюджеті закладено немало програм підтримки цілих галузей – від агросектору до будівництва інфраструктури та доріг.  

«З наступного року також запрацює ще один важливий інструмент – експортно-кредитне агентство. Ще більше будемо виробляти продукції, ще більше буде нових робочих місць. Наше завдання – вийти з кризи і перейти до якісного життя людей», - сказав Гройсман. 

Глава уряду у рамках робочої поїздки ознайомився з роботою одного з найбільших виробників шин в Україні ПрАТ «Росава».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-