Укравтодор анонсував ремонт двох міжнародних трас

Укравтодор анонсував ремонт двох міжнародних трас

Укрінформ
У Закарпатській області наступного року будуть ремонтувати траси міжнародного значення Київ – Чоп М-06 та Соломоново – Яноші М-25.

Про це інформує Укравтодор.

«У Закарпатській області наступного року будуть ремонтувати дороги М-06 та М-25», - йдеться у повідомленні.

В держагентстві зазначили, що дорога М-06 (Київ-Чоп) має важливе значення у транспортному сполученні та вантажоперевезеннях між західними областями і столицею України, є важливим міжнародним транспортним коридором. Інтенсивність руху на цій дорозі у межах області становить 22 000 одиниць транспорту за добу.

Читайте також: В Укравтодорі пообіцяли якісні дороги між обласними центрами за 5 років

Основну увагу наступного року планується приділити в Закарпатській області дорозі М-06 на ділянках від Ужгорода в сторону Мукачева та від перевалу – до Сваляви.

Також планується зробити ремонт на дорозі М-25 на ділянці Чоп – Велика Добронь, що дозволить скоротити шлях від Києва до КПП «Соломоново» на українсько-угорському кордоні та розвантажити дорогу М-06 у напрямку Ужгород – Мукачево.

Як повідомлялося, у Державному агентстві автомобільних доріг України проходить захист планів Служб автодоріг в областях щодо будівництва, реконструкції та ремонтів на 2018 рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-