Фонд гарантування виставляє на продаж кредити великого агрохолдингу

Фонд гарантування виставляє на продаж кредити великого агрохолдингу

Укрінформ
Фонд гарантування вкладів фізичних осіб оголосив про продаж прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. 

Про це повідомляється на сайті ФГВФО.

"15 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитами юридичних осіб, що входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Активи ПАТ «ВіЕйБі Банк» на торги виставляються з початковою ціною реалізації 198,15 млн грн", - йдеться у повідомленні.

Загальна заборгованість за кредитами на початок листопада цього року склала 1 504,26 млн грн. У забезпечення за договорами передано сільгосптехніку та основні засоби, що використовуються у поточній роботі позичальників. 

Зокрема, у заставі банку – трактори John Deere (майже 200 одиниць), комбайни зернові, бурякозбиральні тощо. Передане у забезпечення за договорами рухоме майно територіально розміщується у Київській, Полтавській та Донецькій областях, а також – у м. Києві.

Читайте також: У Фонді гарантування повідомили як виводилось ліквідне забезпечення з банку «Хрещатик»

Одним лотом на торги виставлено права вимоги за п’ятьма кредитами. Усі позичальники – п’ять пов’язаних між собою компаній – займаються вирощуванням зернових, бобових та олійних культур і входять до складу одного з найпотужніших в Україні вертикально інтегрованих аграрних холдингів. Щодо однієї компанії порушено справу про банкрутство, решта позичальників ведуть господарську діяльність у сфері вирощування зернових, бобових і насіння олійних культур. Зареєстровані компанії у різних регіонах країни, зокрема у Київській, Херсонській, Сумській та Вінницькій областях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-